Termeni si Conditii Generale

Home » Termeni si Conditii Generale

Va rugam sa cititi cu atentie acesti Termeni si Conditii inainte de a utiliza Site Web Paca-Mania si sa va asigurati ca intelegeti pe deplin continutul lor. Acesti Termeni si Conditii, constituie un acord obligatoriu („Acordul”) intre Utilizator si PacaMania. Obiectivul acestor Termeni si Conditii este sa reglementeze raporturile juridice intre PacaMania  si Utilizator.

Accesand Paca-Mania va exprimati acordul ca ati citit si ati inteles acesti Termeni si Conditii  si acceptati neconditionat ca acestea se vor aplica in cazul dumneavoastra. Prin acceptarea acestor termeni si conditii declarati ca ati citit continutul acestora si ca drepturile si obligatiile v-au fost aduse la cunostinta. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii, va rugam de indata sa parasiti websitul nostru si sa nu folositi serviciile noastre.

1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Accesand pacamania.ro, utilizatorul accepta neconditionat acesti Termeni si Conditii. Acordul se aplica folosirii Serviciilor si intra in aplicare de la prima vizita pe siteweb pacamania.ro. Vizitand siteul pacamania.ro, Utilizatorul garanteaza ca are varsta legala pentru a participa la jocuri de noroc in tara din care acceseaza Serviciile (18 ani in Romania).

Site Web Paca-mania poate solicita in orice moment utilizatorului prezentarea unor documente oficiale care sa ateste varsta legala. In masura in care utilizatorul nu poate demonstra ca indeplineste conditiile minime de varsta, contul acestuia, daca exista, va fi blocat pana cand utilizatorul va oferi documentele necesare catre Paca-Mania.
Prin folosirea serviciilor, sunteti de acord cu Termenii si Conditiile Generale. Orice modificare a Termenilor si Conditiilor Generale va fi modificata in scris si acceptata de catre utilizatori.

Numai Paca-Mania poate modifica unilateral, in orice moment, termenii si conditiile sau a pliticilor proprii aplicabile pentru utilizarea websiteului sau a forumului , daca va considera aceasta modificare necesara. Noii termeni vor fi adusi la cunostinta utilizatorilor de indata, prin deschiderea unei ferestre noi la autentificarea pe website sau prin trimiterea unor mesaje pe forum sau prin e-mail catre adresa de mail specifica in detaliile contului de catre utilizator la inregistrare. Odata notificat prin oricare dintre aceste moduri, se presupune ca utilizatorul a luat la cunostinta continutul noilor termeni, si orice accesare ulterioara a site web paca-mania se va supune acestora. Utilizatorul nu poate solicita exceptarea sa de la noii termeni si conditii si nu poate fi supus in continuare vechilor termeni, noile dispozitii fiind obligatorii cu caracter general pentru toti utilizatorii, de la data la care a fost facuta comunicarea lor. Utilizatorul care acceseaza site webul pacamania.ro dupa momentul comunicarii noilor termeni se va supune acestora in totalitate si nu poate invoca necunoasterea lor. Orice drept neacordat in acesti Termeni si Conditii este rezervat. In cazul in care nu sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni si Conditii General, veti inceta imediat sa utilizati Site Web-ul pacamania.ro.

2. Creare unui cont pe Forumul                                 pacamania.ro/forum

Pentru a inregistra un Cont pe forum trebuie sa completati formularul de inregistrare online. Este necesara introducerea datelor personale in timpul procesului de inregistrare a Contului. Detaliile personale include: numele de utilizator, parola si adresa de e-mail. Prin inregistrarea unui cont, sunteti de acord si declarati ca ati introdus detaliile dvs. personale
O persoana nu poate solicita deschiderea unui cont sau detinerea unui cont, in cazul in care aceasta persoana nu va fi titulara Contului sau in cazul in care aceasta actioneaza in numele unui tert. Un Utilizator poate avea doar un singur Cont pe Forum, iar Paca-Mania isi rezerva dreptul de a inchide toate conturile multiple care sunt deschise sub acelasi nume sau asociate aceleiasi persoane. In cazul in care o persoana a deschis conturi multiple, Paca-Mania va avea dreptul de a lua orice actiune permisa conform acestor Termeni si Conditii inclusiv, dar fara a se limita la, blocarea definitiva a accesului sau eliminarea din concursuri si anularea premiilor cuvenite de catre participantul respectiv. Cererea unei persoane de a deschide un Cont poate fi refuzata si un Cont poate fi inchis, la discretia exclusiva Paca-Mania. Prin deschiderea unui Cont, declarati ca acceptati si sunteti de acord sa primiti materiale promotionale ale colaboratorilor Paca-mania sub forma de newsletters pe adresa dumneavoastra de email. Orice Utilizator se poate dezabona permanent de la acest serviciu urmand linkurile de dezabonare din cadrul newsletterului. Un Utilizator nu trebuie sa autorizeze nici o terta parte sa utilizeze Contul sau, dar un Utilizator va fi in intregime responsabil pentru toate activitatile de pe Contul personal chiar si in situatia in care un tert utilizeaza Contul sau. Utilizatorul trebuie sa informeze imediat administratori paca-mania in cazul in care suspecteaza ca o alta persoana a obtinut acces la contul sau iar Utilizatorul va oferi sprijin deplin celor de la paca-mania in timp ce investigheaza aceasta problema. Utilizatorul intelege si este de acord ca paca-mania nu garanteaza, sub nicio forma, ca utilizarea Serviciilor de catre Utilizator este legala pe un teritoriu dat si este pe propria raspundere a Utilizatorului asigurarea legalitatii propriilor sale actiuni. Paca-Mania nu poate furniza pareri juridice cu privire la legalitatea acestor Servicii in tara Utilizatorului, nici nu va accepta nicio responsabilitate pentru nici o pedeapsa care ar putea fi aplicata Utilizatorului de catre autoritatile pertinente, in urma utilizarii ilegale a Serviciilor sau prin faptul ca nu indeplineste vreo obligatie legala, in conformitate cu legile in vigoare, in tara Utilizatorului. Utilizatorul nu trebuie sa solicite sau sa creeze un cont in cazul in care acesta se afla intr-o jurisdictie in care cererea de deschidere a unui cont si/sau utilizarea Serviciilor noastre este ilegala sau impotriva legii. Este responsabilitatea utilizatorului de a se asigura ca acesta nu este cazul. Paca-mania isi rezerva dreptul de a suspenda Contul unui Utilizator imediat, daca Paca-mania descopera ca acest cont a fost deschis intr-o tara in care este ilegala accesarea Serviciilor. Paca-Mania se supune legii privind protectia datelor cu caracter personal si nu utilizeaza informatiile oferite de catre utilizatori in scop comercial.

3. Drepturi de proprietate intelectuala

Toate drepturile, marcile inregistrate, brevetele si alte drepturi de proprietate intelectuala asupra oricarui material sau continut de pe site-ul pacamania.ro ne apartin sau ne-au fost acordate pentru beneficiul nostru de catre proprietarii de drept, ca parte a Serviciului. Toate drepturile ne sunt rezervate.
In particular, in ceea ce priveste continutul (in totalitate sau in parte) Utilizatorului ii este interzis sa se angajeze in activitatile interzise enumerate mai jos (numite in mod colectiv, „Actiuni Interzise”):
Vanzarea, transferul, inchirierea sau subcontractarea continutului;
Schimbarea, editarea, modificarea, adaptarea sau restructurarea de orice fel;
Copierea, distribuirea sau incercarea de a accesa codul sursa al continutului pentru orice scop; Utilizarea site-urilor noastre in orice scop ilegal sau interzis sau incalcarea acestor Termeni si Conditii, sub orice forma. In cazul in care Utilizatorul comite o Actiune Interzisa, va fi considerat in intregime responsabil pentru toate pagubele, costurile si cheltuielile care decurg din comiterea unei astfel de actiuni. Utilizatorul poate copia continutul intr-o forma nemodificata pentru uz personal, pe propriul computer, dispozitiv mobil sau alt fel de dispozitiv de acces, daca si in masura in care, o astfel de copie este necesara pentru utilizarea corespunzatoare a site web-ului pacamania.ro .Utilizatorul va informa Paca-Mania imediat, daca are cunostinta de orice utilizare neautorizata sau copiere a oricarui Continut sau a oricarei parti a site-urilor, orice acces neautorizat in orice site sau alte activitati neautorizate, inclusiv, dar fara a se limita la, orice act interzis legat de Serviciile noastre, comis de catre orice persoana fizica sau entitate. Utilizatorul este de acord sa ne furnizeze toata asistenta necesara pentru orice investigatie efectuata de catre Paca-mania. Utilizatorul ofera companiei paca-mania permisiunea perpetua, irevocabila, libera, la nivel mondial de a reproduce, transfera, modifica, adapta si/sau edita orice material furnizat de catre utilizator noua, prin e-mail, pe site-urile web sau in alt mod(forum,postare,youtube,etc) in orice fel paca-mania considera oportun fara a informa Utilizatorul.

4. Obligatiile Utilizatorului

De a avea un singur cont deschis pe pacamania.ro.
De a respecta prezentii termeni si conditii sub sanctiunea avertismentului, a interzicerii accesului pe forum sau pe website, sau inchiderea temporara sau definitiva a contului de utilizator.
De a nu face declaratii cu caracter abuziv, hartuitor sau violent, cu continut care invoca violenta sau care poate fi considerat provocator, sexist, obscen, pornografic, rasist, ofensator sau reprobabil moral.
De a nu insulta, hartui, ameninta, intimida, jena sau de a face afirmatii calomnioase la adresa altor utilizatori. De a nu afecta in niciun mod viata persoanala a celorlalti utilizatori ai pacamania.ro fara acordul acestora, prin invadarea spatiului privat, dezvaluirea sau raspandirea de informatii, fie acestea adevarate sau fabricate, sau prin orice alt mod care poate aduce atingere vietii private a acestora.
De a nu folosi numele sau informatiile pe care le au despre utilizatorii pacamania.ro in niciun fel pentru a prejudicia imaginea sau patrimoniul acestora.
De a nu porni zvonuri sau de a raspandi informatii false sau fabricate despre pacamania.ro, despre activitatea site web, despre administratorii si modul de lucru, respectarea legilor, opiniile sau pozitia pe care pacamania.ro sau reprezentantii acestuia o iau in probleme curente, inclusiv cele mediatizare. De a nu se prezenta drept reprezentant al pacamania.ro sau al unei companii afiliate sau partenere pacamania.ro in relatiile cu tertii.
De a nu utiliza imagini, fotografii, grafica, materiale video, audio, sunete, texte, nume de marca, titluri, nume, software sau orice continut protejat legal fara acordul detinatorilor drepturilor de autor sau drepturilor conexe, fara drept legal sau conventional. De a nu folosi imaginea, continutul, sigla, numele, adresa http pacamania.ro sau orice alt obiect al dreptului de proprietate intelectuala detinut de pacamania.ro in scop personal, comercial sau necomercial, fara acordul scris si expres din partea administratorilor pacamania.ro . De a nu abuza de erorile de programare care ar putea permite drepturi suplimentare, acces la informatii privilegiate sau orice alte informatii, despre utilizatori sau despre pacamania.ro . De a nu intreprinde actiuni care duc la supraincarcarea serverelor si/sau pot afecta in mod negativ normala utilizare a websiteului de catre utilizatori. De a nu folosi codul websiteului fara acordul expres si scris al pacamania.ro, de a nu pirata acest cod sau de a instiga pe altii la folosirea, spargerea sau piratarea codului.
De a nu folosi pacamania.ro pentru a raspandi software piratat, fara licenta, si de a nu incita la folosirea de software piratat/fara licenta.
De a nu incarca pe website fisiere care contin virusi, troieni sau date distruse.
De a nu utiliza de programe software cu macrocomenzi sau alte programe software pentru trisat.
De a nu folosi programe care permit “minarea de date” sau care intercepteaza sau culeg in orice mod informatii legate de pacamania.ro, de utilizatori, sau informatii prezentate pe pacamania.ro, de orice natura.
De a nu intreprinde actiuni de natura a intrerupe transmisiile catre si de la serverele pacamania.ro. De a nu se infiltra, in orice mod si in orice scop, in serverele pacamania.ro. De a utiliza pacamania.ro numai prin browserele web obisnuite. Este interzisa orice alta utilizare, prin alte programe, scripturi sau alte instrumente ajutatoare. De a respecta regulile particulare ale forumului. De a nu folosi platforma de comunicari oferita de pacamania.ro pentru a promova produse, servicii, orice tip de reclama. De a nu hartui, agresa, insulta, adresa afirmatii calomnioase la adresa altor utilizatori, de a instiga la comiterea de fapte ilegale. Utilizatorul raspunde pentru continutul acestor comunicari, iar pacamania.ro nu isi asuma raspunderea pentru informatiile schimbate de utilizatori prin intermediul acestei platforme. De a nu dezvalui username-ul si parola care i-a fost atribuita unor terte persoane si de a se asigura de confidentialitatea acestor date. Din motive de securitate, utilizatorul este incurajat sa-si schimbe in mod regulat parola pentru protejarea contului sau. Cand utilizatorul nu asigura confidentialitatea acestor date iar contul acestuia este utilizat de catre tertii care au ajuns in posesia acestor informatii, se va prezuma ca utilizatorul insusi a actionat prin contul sau. Utilizatorul poate proba ca nu este responsabil pentru accesarea respectiva si ca si-a indeplinit obligatiile de confidentialitate a informatiilor de accesare a contului. De a citi e-mailurile primite din partea pacamania.ro, continutul acestora avand adesea importanta deosebita pentru activitatea pe website. Prin intermediul adresei de e-mail pe care utilizatorul o indica in formularul de creare a contului pacamania.ro va lua legatura cu acesta cu privire la orice aspecte din activitatea portalului sau a forumului. De a nu alege un username care poate fi considerat ofensiv sau jignitor sau care poate aduce atingere moralei publice. Utilizatorul nu poate folosi un username care sa indice aparententa la un partid politic sau o confesiune religioasa, si nu poate folosi un username care sa invoce numele companiilor sau websiteurilor cu care pacamania.ro se afla in competitie pe piata. Daca utilizatorul incalca aceasta conditie, pacamania.ro are dreptul de a inchide contul utilizatorului sau de a-i solicita sa isi schimbe usernameul. De a nu incalca drepturile subiective ale tertilor sau ale celorlalti utilizatori prin continutul postarilor de pe forum sau din portal. De a nu contacta alti utilizatori prin orice mijloc in scopul de a-i atrage catre serviciile unui website cu continut similar, sau in scopul de a-i determina sa nu utilizeze serviciile oferite de pacamania.ro.

5. Obligatiile Paca-Mania

De a pune la dispozitia utilizatorilor accesul la site web pacamania.ro, cu exceptia situatiilor in care datorita unor cazuri de forta majora sau a unor alte evenimente neprevazute care nu pot fi calificate drept forta majora dar care datorita specificului lor afecteaza utilizare site web pacamania.ro iar functionarea acestuia este perturbata.
De a sanctiona incalcarile prezentilor termeni si de a promova un mediu social civilizat, placut si profesionist.
Paca-mania are dreptul de a utiliza diferite programe, scripturi si alte instrumente ajutatoare pentru a detecta incalcarile obligatiilor contractuale asumate de catre utilizatori si pentru a-i identifica pe acestia in cazul in care considera ca un utilizator actioneaza cu incalcarea obligatiilor sale.

6. Defecte ale forumului/sitewebului

Paca-Mania asigura utilizarea websiteului si a forumului de catre utilizatori in versiunea existenta la momentul utilizarii. Utilizatorul are dreptul de a formula reclamantii si de a atentiona Paca-mania cu privire la existena unor defecte de functionare. In schimb, utilizatorul nu are dreptul sa solicite ca o anumita functionalitate sa fie implementata, mentinuta sau modificata.
Utilizatorul este sfatuit sa probeze in mod adecvat orice defecte care survin in timpul utilizarii oricaror servicii ale Paca-mania si sa le reclame, oferind websitului pacamania.ro toate informatiile de care dispune si toate probele pe care le detine, pentru a facilita remedierea defectului.
Pentru orice reclamatii utilizatorii se vor adresa in scris, prin e-mail, la adresa admin-offers@pacamania.ro, orice alte reclamatii nefiind luate in seama. Paca-mania nu isi asuma nicio garantie pentru buna functionare a site webului si/sau a forumului.

7. Raspunderea Paca-Mania

In activitatea de prestare a serviciilor, Paca-mania nu isi asuma raspunderea pentru postarea pe website a unor informatii imprecise, toate postarile fiind in scop informativ. Orice greseala poate fi reclamata catre administratia site-webului, insa paca-mania nu va raspunde pentru folosirea ulterioara acestor informatii de catre utilizatori.
Paca-Mania nu ofera nicio garantie ca:
serviciul va fi furnizat in mod neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori
orice eroare de program va fi corectata intr-un timp limitat
serviciul va fi compatibil cu platforma sau aplicatiile software pe care utilizatorul le foloseste serviciul sau serverul pe care il pune la dispozitia utilizatorului este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu poate fi responsabil pentru prejudiciile cauzate de acestea
pacamania.ro nu organizeaza si nu gazduieste jocuri de noroc online
pacamania.ro nu percepe o taxa pentru accesarea continutului informational si nu garanteaza ca respectarea instructiunilor oferite de website sau de catre ceilalti utilizatori va aduce utilizatorului un succes in activitatile pe care le intreprinde. Respectarea metodelor si recomandarilor prezentate este statistic utila celor care doresc sa se informeze, insa paca-mania nu garanteaza obtinerea unui profit sau imbunatatirea activitatilor desfasurare. Utilizatorul este responsabil pentru eventualele distrugeri cauzate computerului personal de pe care este accesat serviciul sau de alte pierderi de date care pot rezulta din descarcarea oricaror materiale. Orice material descarcat sau obtinut in alt fel de pe website este folosit doar pe riscul propriu al utilizatorului.
Paca-mania nu raspunde pentru prejudiciile cauzate ca urmare a nefunctionarii sau functionarii incorecte a site-webului, sau pentru imposibilitatea onorarii anumitor Servicii.
Paca-mania nu se obliga sa ofere continut personalizat sau servicii individuale utilizatorilor sai. Paca-mania face referire in continutul websiteului la o serie de operatori de jocuri de noroc. Pentru serviciile oferite de acesti operatori precum si pentru orice prejudicii nascute din raporturile dintre acestia, Paca-mania nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi obligat la despagubiri.
Paca-mania nu raspunde pentru continutul postarilor facute de utilizatori in forma de text, imagini, materiale video sau audio, recomandari sau linkuri, indiferent daca acestea incalca sau nu drepturi de autor sau drepturi conexe drepturilor de autor. Utilizatorul este responsabil pentru continutul postarilor sale si va suporta consecintele incalcarii legilor in vigoare independent de paca-mania. Utilizatorul este responsabil pentru toate pagubele pricinuite prin utilizarea serviciilor paca-mania, precum si pentru toate prejudiciile pentru care paca-mania devine raspunzator ca urma a unei actiuni a utilizatorului.
Atunci cand Paca-mania face referire in continutul sitewebului personal si la alte websiteuri, Paca-mania nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul acestora. Paca-mania nu are control asupra continutului prezentat de aceste websiteuri si nu poate influenta activitatea acestora, de aceea orice forma de raspundere pentru continutul lor este exclusa. Paca-mania nu relationeaza cu alte websiteuri care prezinta continut imoral, obscen, periculos, contrar moralei publice sau care nu poate fi acceptat social. Daca utilizatorul gaseste in continutul websiteurilor recomandate de Paca-manai astfel de afirmatii sau informatii, acesta va informa paca-mania in cel mai scurt timp.

8. Protectia datelor si publicitatea

Paca-mania va folosi toate datele personale ale utilizatorului in regim de confidentialitate si in conformitate cu reglementarile in vigoare la nivel national.
Din motive tehnice, utilizarea forumului si a altor Servicii disponibile pe site,nu este posibila fara salvarea datelor utilizatorului. Prin solicitarea de a deschide un cont pe forum sau prin utilizarea serviciilor aferente websiteului, utilizatorul accepta salvarea si prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le ofera.
Paca-mania stocheaza si prelucreaza adresa de e-mail iar aceasta nu va fi folosita in scop comercial. La stergerea contului, Paca-mania isi mentine dreptul de a continua sa-l informeze pe utilizator cu privire la noutati prin intermediul adresei de e-mail a acestuia. Utilizatorul are posibilitatea de a refuza privirea unor alte informatii pe acea adresa de e-mail, posibilitate care ii va fi pusa la dispozitie in fiecare e-mail expediat de paca-mania, conform legislatiei in vigoare. Paca-mania este majoritar finantat prin publicitate. De aceea, paca-mania poate permite filialelor sau companiilor asociate sa ii contacteze pe utilizatori in scopuri publicitare. Daca utilizatorul nu obiecteaza, datele sale pot fi folosite pentru trimiterea catre utilizator de reclame care ii reflecta interesele (in baza informatiilor pe care le-a remis catre paca-mania si a actiunilor sale pe forum). Utilizatorul poate sa isi retraga in orice moment consimtamantul prin email. Utilizatorul va avea posibilitatea, in fiecare mesaj publicitar trimis de catre paca-mania, sa refuze trasmiterea unor astfel de mesaje in viitor. In anumite circumstante, paca-mania poate fi supus obligatiei de a face cunoscute datele personale ale utilizatorului unei terte persoane. Paca-mania asigura utilizatorii ca in aceasta situatie va face tot posibilul pentru ca datele sa ramana private, situatiile de exceptie fiind: protejarea sigurantei personale a unui membru al echipei Paca-mania, obligatia legala de a oferi datele pe care le detine organelor judiciare in desfasurarea anchetelor pe care acestea le desfasoara. La stergerea contului ne rezervam dreptul sa pastram toate informatiile furnizate de Utilizator pe site de-a lungul timpului prin atribuirea acestor in formatii unui cont nou de Utilizator cu nume, parola si adresa de email diferite fata de cele ale Utilizatorului contului respectiv.

9. Dispozitii finale

Site webul nostru detine si o politica cookie pe care o puteti vedea apasand aici.
Pentru a vedea Politica de confidentialitate a site webului nostru apasati aici.
Paca-mania si utilizatorii acestuia inteleg sa aleaga competenta instantei in raza teritoriala a careia se afla paca-mania. Websiteul paca-mania se supune legilor din Romania, si desi poate fi accesat de oriunde din lume, paca-mania nu isi asuma responsabilitatea pentru conflictul continutului cu legile straine.
Tot continutul prezentat pe paca-mania este protejat de drepturi de autor iar utilizarea fara drept a oricarui articol, postare, mentiune, reclama, imagine sau orice alt element care fac obiectul acestor drepturi reprezinta o incalcare a drepturilor de autor, sanctionata conform Legii 8/1996.
Ne rezervam dreptul de a edita, modifica, suspenda, anula sau elimina forumul sau siteul paca-mania, inclusiv continutul acestora (care ar putea include si continutul dumneavoastra), in orice moment, fara a va notifica, si pentru orice motiv, acest lucru putand include, printre altele, anularea accesului dumneavoastra la aceste servicii ca urmare a incalcarii oricareia din prezentele clauze. In acest caz Paca-mania nu are obligatia de a pune utilizatorului la dispozitie nicio copie a niciunui continut pe care l-a incarcat pana la acea data.
Prezentele clauze sunt guvernate de si interpretate in conformitate cu dispozitiile legii romane si prin prezenta sunteti de acord sa va supuneti competentei exclusive a instantelor de pe teritoriul Romaniei.
Daca aveti orice intrebari cu caracter general despre actualii termeni, va rugam sa ne contactati la adresa urmatoare: admin@offers-pacamania.ro. Daca este posibil, va rugam sa ne contactati utilizand adresa de e-mail pe care ati furnizat-o la inregistrarea pe forum.
pacamania.ro nu sustine si nu recomanda participarea iresponsabila la jocurile de noroc. In scopul protectiei utilizatorului, minorilor nu le este permis accesul pe website.

PacaMania.ro este destinat doar utilizatorilor cu vârsta peste 18 ani. Se aplică termeni și condiții. Informatiile pe care le publicam nu constituie o recomandare sau obligatie de joc si trebuie tratate ca atare. Vă rugăm jucați responsabil!

©COPYRIGHT 2023 PACAMANIA